szemet gyönyörködtető és isteni finom ebéd!
Ezt a csirkés receptet egy kis maradék főtt tészta és sült csirkemell inspirálta. Így lehet 5 perc alatt elkészíteni. De ha ezekből nincs maradék, akkor egy adaghoz mérj ki szárazon 50 g durum fusilli tésztát. A csirkemellet kockázd fel, fűszerezd be sült csirkefűszersóval és olívaolajon süsd meg egy serpenyőben. Ebből 110 g-ot használj fel egy adaghoz. A salátalevél kivételével mindent kockázz fel, és úgy tedd bele a tálba. Így lesz igazán szemet gyönyörködtető. Az ízek harmóniáját és a ropogós textúrát a gránátalma biztosítja. Ezt semmiképpen ne hagyd ki belőle, mert ettől lesz igazi élmény ennek a csirkés vitamin tálnak az elfogyasztása. Nem beszélve a gránátalma magas C-vitamin tartalmáról.
Csirkés vitamin tál gránátalmával
Hozzávalók
- 50 g durum fusilli (szárazon kimérve)
- 110 g sült csirkemell (csirkemell felkockázva, sült csirkesóval befűszerezve és olajon megsütve)
- 25 g szívsaláta
- 20 g kaliforniai paprika
- 20 g kígyóuborka
- 40 g görög joghurt
- 10 g gránátalmamag
- 1 csipet szárított, morzsolt bazsalikom
Elkészítés
- Vegyél elő egy csinos tálat és a hozzávalókat tedd bele a következő sorrendben:50 g durum fusilli 110 g sült csirkemell 25 g szívsaláta20 g kaliforniai paprika20 g kígyóuborka40 g görög joghurt10 g gránátalmamag1 csipet szárított, morzsolt bazsalikom
Diétánál erre figyelj!
Ez bejött? Van még onnan, ahonnan ez jött. 🙂 Iratkozz fel a hírlevelemre!
Mi jár a fejedben?
Kíváncsi vagyok a véleményedre, tapasztalataidra. Oszd meg velem!