Vegán szendvics
Fehérbabos szósszal mennyei finomság!
Egy korábbi receptemhez (Spagetti fehérbabos szósszal) készítettem egy isteni fehérbabos ragut. Már akkor tudtam, hogy ezt bizony érdemes többször is elkészíteni. Ezúttal egy nagyobb adagot főztem belőle és maradt ki egy kis adag. A reggeli szendvicsembe pont kellet valami szószos dolog, így került bele spontán ez a fehérbabos ragu. Az ízek összetettsége engem is meglepett. Az Aldiban kapható vegán croissant-ba tettem és egy nagy adag salátát ettem hozzá. Reggelire és vacsorára is ideális választás, ha egy kicsit elhagynád a felvágottak és sajtok világát és új terepre merészkednél. 🙂 Ez most egy teljesen más szendzsó. Próbáld ki!
Hozzávalók (1 adag)
- 1 db vegán croissant (Aldiban vagy Lidl-ben is kapható) – vagy más teljes kiőrlésű, rostban gazdag pékárú
- 2-3 evőkanál fehérbabos szósz – recept itt
- köretnek saláta
Elkészítés
A croissant-t vágd félbe és töltsd meg a fehérbabos raguval. A ragut melegen és hidegen is rákenheted a pékárura. Arra figyelj, hogy ha a ragu túl meleg, akkor sokkal folyósabb állagú.
Mihez jó még ez a ragu?
Ez bejött? Van még onnan, ahonnan ez jött. 🙂 Iratkozz fel a hírlevelemre!