Csirkés saláta avokádókrémmel és sós granolával

Rengeteg finom íz egy különleges salátában!
avokádókrémes saláta

A csirkés saláta lehet egy különleges recept is, ha vannak hozzá extra alapanyagaid. Például egy sima salátaöntet helyett használhatsz hozzá avokádókrémet is. A csirkét érdemes pikánsan fűszerezni. Mit szólnál egy Kentucky fűszerkeverékhez? A friss salátalevelek mellé még egy kis extra ropogós textúra is dukál. Vesd be a házi sós granola receptet, ami tulajdonképpen sült zabpehely és magvak keveréke. Csak egy sima saláta, ugye? Nem igazán. Tele van különleges ízekkel. Próbáld ki!

Hozzávalók (1 adag)

Elkészítés

  1. A csirkemellet tisztítsd meg, és vágd csíkokra. Egy keverőtálba öntsd bele az olajat, add hozzá a fűszerkeveréket és keverd át alaposan. Tedd bele a csirkemellcsíkokat. Forgasd át benne, majd hagyd állni 5-10 percig. Utána süsd aranybarnára egy forró serpenyőben.
  2. Készítsd el az avokádókrémet és a sós granolát is.
  3. Egy tányéron rendezd el a salátakeveréket. Tegyél rá paprikacsíkokat. Tedd rá a sült csirkemellcsíkokat is.
  4. Szórd meg sós granolával.
  5. Locsold meg avokádókrémmel.
  6. Fogyaszd el egyből.

Tipp: Elviteles ételt is készíthetsz belőle. Ez esetben minden összetevőt dobozolj el külön. A csirkemellet melegítsd fel és úgy add a salátához.

csirkés saláta sós granolával
sós granola tökmaggal
Diétás csirkemell receptek Receptfüzet borító

Ez bejött? Van még onnan, ahonnan ez jött. 🙂 Iratkozz fel a hírlevelemre!

Ez is érdekelhet:

Mi jár a fejedben?
Kíváncsi vagyok a véleményedre, tapasztalataidra. Oszd meg velem!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük