Avokádókrémes spagetti
15 perc és kész!
Az avokádókrémes spagetti receptje onnan jött, hogy van egy nagyon tuti avokádókrém receptem. Rájöttem, hogy ez nem csak kekszre kenve nagyon finom, hanem spagetti tésztával összekeverve is működik. 🙂 Szeretem a zöld színt, így még fokoztam ezt az összeállítást egy kis szárzellerrel. És hogy ne legyen annyira egyszínű, ment még hozzá néhány friss koktélparadicsom is. Ha lett volna itthon, akkor friss bazsalikom leveleket is tettem volna bele (de januári szezonban nem termett friss házi). Így a szárzeller levelével díszítettem. Ez egy alaprecept, amit egy kis lazaccal vagy sült csirke kockákkal még finomabbá varázsolhatsz. Egészséges étel, ami nagyon finom. Próbáld ki!
Avokádókrémes spagetti
Hozzávalók
- 1 adag durum spagetti tészta 60 g – szárazon kimérve
- 1 adag avokádókrém (recept a leírásban)
- 4 db koktélparadicsom
- 2-3 db friss bazsalikomlevél (ha nincs, akkor elhagyható)
- 1 szár szárzeller
- 1 szórásnyi olasz fűszerkeverék (Kotányit használtam)
Elkészítés
- Készítsd el az avokádókrémet e recept alapján.
- A spagetti tésztát sós vízben főzd al dente állagúra. Ha elkészült, akkor szűrd le és tálald egy mélyebb tányérba.
- A tésztát keverd össze az avokádókrémmel. Tegyél rá koktélparadicsomokat félbe vágva, szárzellert és ha van, akkor friss bazsalikomleveleket. Szórd meg olasz fűszerkeverékkel és már fogyaszthatod is.
Diétánál erre figyelj!
Ez bejött? Van még onnan, ahonnan ez jött. 🙂 Iratkozz fel a hírlevelemre!