Kapros-joghurtos uborkasaláta
Grill húsokhoz is kiváló

A joghurtos uborkasaláta nyáron szerintem kaporral a legfinomabb. Ez a sali jól megy grill húsokhoz, halakhoz, de nem csak a grill partik alkalmával érdemes elkészíteni. Jól illik például ehhez az ebédhez is: Zöldséges kuszkusz recept és fűszeres csirkecomb





Kapros-joghurtos uborkasaláta
Grill húsokhoz is kiváló
Hozzávalók
- 2 db fürtös uborka (vagy egy nagy kígyóuborka)
- 200 ml natúr görög joghurt
- só
- őrölt fehér bors
- ½ csokor friss kapor
- 2 db újhagyma
Elkészítés
- Az uborkát mosd meg és vékonyan szeleteld fel. Ha túl nagy az uborka, akkor félkarikára is vághatod.
- Sózd be alaposan és hagyd állni 10 percig. Majd nyomkodd ki a levét és tedd egy keverőtálba.
- Adj hozzá joghurtot és ízesítsd őrölt fehér borssal, finomra aprított kaporral és karikára vágott újhagymával. Keverd össze és már fogyaszthatod is.
Diétánál erre figyelj!
1 adag
Energia: 77 kalória
Fehérje: 3 gramm
Szénhidrát: 5 gramm
Zsír: 5 gramm
Ez bejött? Van még onnan, ahonnan ez jött. 🙂 Iratkozz fel a hírlevelemre!

