Így dolgozik egy gasztroblogger

3+1 cél, amit májusban elértem
Így dolgozik egy gasztroblogger
fotó: Pixabay

Gasztroblogot vinni nem könnyű dolog, mert az ember egy személyben író, marketinges, fotós, webelemző, stb. A listát még lehetne folytatni, de ennyiből is jól látszódik, hogy e feladatok ellátáshoz sok időre és türelemre van szüksége, annak, aki komolyan gondolja a blogolást. Szerencsére én sosem tekintettem erre munkaként, sokkal inkább olyan hobbiként élem meg, ami feltölt és lelkesít. Szerintem ezért tudok ennyi mindent megvalósítani. Nemrég elkezdtem, hogy havi összefoglalókat írok, így Ti is jobban beleláttok, hogy mi történik a bloggal egy hónap alatt. Áprilisi tevékeny hónapom után májusban sem tudtam unatkozni. (Nem mintha akartam volna.) Megmutatom, hogy mennyi mindent véghez vittem bloggerként.

1. Újból a TV-ben!

Az áprilisi szereplésem után májusban újból visszahívtak a Család-Barát magazin műsorába. Ezúttal spárgás recepteket készítettem. Nézzétek meg a videót!

2.Elkészült az új könyvem!

Pár hete lezártam az új könyvemet, ami azt jelenti, hogy megírtam és befotóztam mind a 43 receptet. A címe még legyen titok, annyit elárulok, hogy ennek most igazán a férfiak fognak örülni. A megjelenés dátumát még nem tudom. Az anyag jelenleg a grafikusomnál van (aki a legprofibb receptkönyv készítő mester), tőle napokon belül a nyomdába kerül. A megemelkedett papírárak miatt ebből a könyvből keveset fogok nyomtatni, így érdemes lecsapni rá. Iratkozzatok fel a hírlevelemre, hogy elsőként értesüljetek a megjelenésről.

3.Júniusi akcióm

Ha már hírlevél feliratkozás, akkor hadd áruljam el, hogy júniusban még jobban megéri a feliratkozás gombra nyomni. Enni és Fogyni e-bookot sorsolok ki azok között, akik júniusban iratkoznak fel. Ezzel az akciómmal bevallom, az a célom, hogy a nyári időszakban is tudjalak Titeket támogatni egészséges táplálkozási tippekkel. A nyaralási időben mindenki össze-vissza van (és össze-vissza is eszik), de nem veszítjük el egymást, ha e-mailben kapcsolatban maradunk. A nyári receptjeimre idén is számíthattok és szerintem jól fog esni majd, ha a nyaraláskor is megkapjátok, hogy mire érdemes figyelni az étkezéseknél, vagy hogy milyen nyári recepttel tudjátok az egészségeteket támogatni.

hírlevél feliratkozás

3+1.Megvan a felmérésem eredménye

Pár hónapja indítottam egy felmérést az étkezési szokásaitokról. 117 válaszbeküldés után összesítettem az eredményeket, amelyeket egy következő bejegyzésben mutatok be. A felmérést nem zártam még le, továbbra is kitölthető. 250 válasz után újra összesítem majd az adatokat.

Időnként mindent fel kell tölteni

Ennyi minden után úgy érzem, hogy itt az ideje most már megpihennem. A nyári hónapokban szeretnék több időt tölteni a feltöltődéssel. Nemcsak napfényt akarok feltankolni, hanem vidám programokat is. Közben pedig nyugiban lenni és egy időre eldobni a határidőnaplót. Kemény feladat ez egy ilyen munkamániásnak, mint amilyen én vagyok. Be kell látnom, hogy a telefonom is lemerül, ha sokat használom, időnként mindent fel kell tölteni.

A Feng Shui szerint a tavasz a növekedés időszaka. Ekkor érdemes volt belekezdeni új dolgokba, elvetni a magokat, de a nyár már a virágzás ideje. Amit tavasszal elvetettünk, annak most van a fénykora. Most élvezhetjük csak energiáját és szépségét. A kora nyár a lelkesedés, a tűz évszaka. Arra tanít minket, hogy csináljunk mindent szívvel-lélekkel. Nyáron kell élvezni azt, amiért eddig rengeteget dolgoztunk.

Bízom benne, hogy Nektek is nyugodt és vidám nyári hónapjaitok lesznek! Örömteli és pihentető nyarat kívánok Nektek!

Ez is érdekelhet:

Mi jár a fejedben?
Kíváncsi vagyok a véleményedre, tapasztalataidra. Oszd meg velem!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük