Melegítsd elő a sütőt 200 °C-ra.
A karfiolt szedd apró rózsákra, mosd meg és sós vízben főzd félig puhára. Ne főzd túl, mert még a sütőben is puhulni fog. Öntsd le róla a vizet, és tedd félre.
A kolbászt karikázd fel, és tedd egy hőálló tálba. Tedd be a sütőbe és süsd addig, amíg ropogós nem lesz.
Vedd ki az elkészült kolbászt a sütőből, és öntsd hozzá a félretett karfiolt. Fűszerezd olasz fűszersóval. Keverd össze alaposan.
Verj fel egy keverőtálban két tojást. Sózd meg. Add hozzá a tejfölt. Keverd el krémesre, majd öntsd a kolbászos-karfiol tetejére.
Halmozz rá csilis sajtot és mehet is be a sütőbe. 200 °C-on kb. 20 percig süsd, vagy ameddig aranybarna nem lesz a teteje.