100gtejben sült csirke - recept fentebb a képre kattintva(a kész ételből mértem ki a 100 grammot)
30gkígyóuborka
1 kis friss petrezselyem(néhány ág)
A hamis tartármártáshoz:
10gmustár
120gnatúr joghurt
1 kisfolyékony édesítő - ízlés szerint (én szeretem, ha édeskés)
pár csepp citromlé
só
őrölt fekete bors
Erre kentem:
2szeletPurPur Vita teljes kiőrlésű szeletelt kenyér (SPAR-ban kapható)
Elkészítés
A tejben sült csirkét még előző nap érdemes elkészíteni, így a maradék, lehűtött csirkét jól fel tudod használni ehhez a szendvicskrémhez.
Csirkét kockázd fel. Apró kis kockákat vágj, amit könnyű lesz majd a kenyérre kenni. Tedd félre.
Az uborkát is vágd ugyanolyan méretű kockákra. Tedd félre.A petrezselymet vágd finomra. Tedd félre.
A hamis majonéz hozzávalóit tedd egy keverőtálba és alaposan keverd át.Add hozzá a csirkekockákat, az uborkát és a petrezselymet is. Sózd még, ha szükséges.Keverd át.