A sütőt melegítsd fel 200 °C-ra (alsó és felső sütés légkeveréssel).
A csirkemellet tisztítsd meg. Mosd meg, hogy lejöjjenek róla az esetleg rajta maradt csontdarabok. Itasd le róla a felesleges vizet egy konyhai papírtörlővel. Vágd le a fehér részeket, amelyek a kötőszövetből maradtak rajta és a zsírosabb részeket is. Vékonyan szeleteld fel és klopfold ki.
Fűszerezd be sóval, borssal és oregánóval. Süsd elő grill serpenyőben mindkét oldalát egy kevés olívaolajon.
Az elősütött csirkemellszeleteket tedd egy hőálló tálba. Tegyél rá egy-egy szelet sonkát. Vékonyan szeletelted fel az almát és vond be egyenletesen a sonka felszínét, majd tegyél rá szeletelt sajtot.
Előmelegített sütőben süsd kb. 20 percig, vagy addig, amíg aranybarna lesz a teteje. Miután elzártad a sütőt, 10 percig még hagyd bent, ettől omlós lesz.