180 ℃-ra melegítsd elő a sütőt (alsó-felső és légkeverés).
A húst tisztítsd meg, mosd meg és szárítsd meg. Vágd vastag csíkokra.
Fűszerezd sóval és borssal.
Jöhet a panírozás! Egy lapos tányérba szórj zabpehelylisztet, egy másik lapos tányérba pedig zsemlemorzsát és szeletelt mandulát keverj össze. Egy mély tányérba üss két tojást, sózd meg és egy villával verd fel.
A húst előbb a zabpehelylisztben forgasd át, majd a tojásban, végül a mandulás zsemlemorzsában.
Az így kapott hússzeleteket fektesd sütőpapírral bélelt tepsire, amit előzőleg kenj meg egy kis olívaolajjal. Mivel a húst nem kell forgatni, így jó, ha alulra is kerül egy kis olaj. Ha ráhelyezted, akkor még a tetejét is locsold meg némi olívaolajjal, hogy ropogósabb legyen.
Süsd kb. 40 percig 180 ℃-ra előmelegített alsó-felső és légkeveréses sütőben.
Ha kész, és kicsit kihűlt azonnal fogyaszthatod is.